Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

shutterstock_406602010

Η Γιορτή της Γυναίκας είναι εδώ, γιόρτασε τη!
Γιόρτασε αυτήν την ημέρα με τις φίλες σου με ένα τρόπο εναλλακτικό. Αν και κάθε μέρα οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους, όπως και να το κάνεις η 8η Μαρτίου είναι η μέρα σου.
Για το λόγο αυτό κανόνισε μια έξοδο με τις φίλες σου για καφέ και όχι μόνο.
Κανόνισε να πάρετε όλες άδεια και άφησε τη μέρα αυτή να είναι μόνο για εσάς. Γέμισε τη μέρα σου με δραστηριότητες που αγαπάς τόσο εσύ όσο και οι φίλες σου. Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι που θα σου δώσει την ενέργεια που θα χρειαστείς… καθώς η μέρα είναι μεγάλη. Φτιάξε ένα πρόγραμμα για το τι θα ακολουθήσει! Κάντε τα ψώνια σας, συνεχίστε με ένα spa ή μια περιποίηση και καταλήξτε σε ένα ήσυχο καφέ για ένα γευστικό και αρωματικό καφέ.
Επίλεξε ανάμεσα στα διαφορετικά χαρμάνια και γιατί όχι, πρότεινε το δικό σας καφέ. Ο καφές γίνεται “γυναικεία υπόθεση!” στο Kudu Coffee Shop. Συνοδεύστε το με αλμυρά ή γλυκά σνακ. Και αν εσύ και οι φίλες σου είστε γυναίκες που προσέχουν τη διατροφή τους ζητήστε μια τραγανή και φρέσκια μπάρα δημητριακών με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς που ταιριάζει άψογα με το Kudu Coffee σου. Μην παραλείψεις να πάρεις δυο-τρεις μπάρες για να έχεις και τις επόμενες μέρες. Φεύγοντας, κάνε δώρο στη φίλη σου για τη γιορτή σας ένα καφέ από μια διαφορετική ποικιλία που δε γνωρίζει!
Και μην ξεχνάς πως πάντα υπάρχει μια αφορμή για να γιορτάσεις στo Kudu Coffee Shop!

Σε περιμένουμε!

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!