Θεωρείς τον εαυτό σου coffee lover;

Couple_with_KUDU_cups-447506767

Αυτές είναι οι συνήθειες που σε κατατάσσουν στο Top-5 των coffee lovers.

Όλα ξεκίνησαν με ένα φλιτζάνι καφέ! Το ένα έφερε το άλλο και πλέον η μέρα σου δεν περνά αν δεν πιείς τουλάχιστον δύο. Δεν έχει σημασία αν θα τελειώσει ο καφές στο φλιτζάνι σου ή αν παραγγείλεις καινούργιο έστω και αν ο πρώτος είναι ακόμη εκεί. Αυτό είναι που σε κάνει coffee lover. “Μια μέρα χωρίς καφέ, είναι μια χαμένη μέρα!” είναι το moto σου. Αν λοιπόν θεωρείς πως είσαι ένας coffee lover εδώ θα δεις κάποιες συνήθειες που είμαστε σίγουροι πως θα ταυτιστείς μαζί τους και φυσικά σε κατατάσσουν στο Top-5 των coffee lovers.

Φτιάξε καφέ και διάβασε εδώ!

Η καλή μέρα ξεκινά με καφέ

Αν για τον άλφα ή βήτα λόγο καθυστερήσεις να πιείς καφέ, τότε όλοι γύρω σου ξέρουν πως ξεκινά μια δύσκολη μέρα για… όλους σας! Εννοείται πως οποιαδήποτε εργασία ξεκινά μετά την πρώτη γουλιά καφέ-μην πούμε δύο!

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του

Για αρχή ένας coffee lover, δεν αφήνει ποτέ την τύχη του καφέ του σε άλλους. Επιλέγει πάντα ο ίδιος τον καφέ που θα πιει, το χαρμάνι και το αν θα είναι κρύος ή ζεστός. Επίσης ξέρει να ψωνίζει πάντα από τα σωστά μέρη και περνά πολλές ώρες μπροστά στις ποικιλίες καφέ επιλέγοντας πάντα την αγαπημένη του γεύση και δοκιμάζοντας φυσικά την καινούργια άφιξη στο μαγαζί.

Δεν χάνει ευκαιρία για απογεύματα με καφέ και φίλους

Η χαρά σου είναι απερίγραπτη όταν καλείς κόσμο στο σπίτι και έρχεται η στιγμή που ρωτάς «Τι καφέ θα θέλατε;» Η κουζίνα σου μοιάζει με μικρό καφέ και εσύ σαν άλλος barista είσαι έτοιμος να εκπληρώσεις κάθε τους επιτυχία. Όντας coffee lover ξέρεις να προτείνεις το σωστό καφέ αλλά και να τον φτιάξεις!

Η αγαπημένη του κούπα

Σε καμία περίπτωση δεν δίνεις σε κανέναν να πιει από την αγαπημένη σου κούπα. Ο σωστός coffee lover ξέρεις πως η σωστή κούπα επηρεάζει τη γεύση του καφέ. Για το λόγο αυτό έχεις πάντα μια back up στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά και μια απροσεξία κάνει την αγαπημένη σου κούπα… χίλια κομμάτια.

Ο σωστός coffee lover έχει το δικό του barista

Τέλος, ο σωστός coffee lover έχει το δικό του barista! Θυμάται τον καφέ του, του τον ετοιμάζει με το που θα πει «Καλημέρα» και φυσικά είναι ο άνθρωπος που θα του δώσει τη σωστή συμβουλή για έναν εναλλακτικό τρόπο σερβιρίσματος ή γεύσης. Ο coffee lover σέβεται τον barista του και ανάποδα.

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!