Τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε coffee lover!

xmas

Ο καφές για κάποιον που είναι coffee lover είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς του. Αν λοιπόν έχεις και εσύ ένα τέτοιο φίλο, που δε μπορεί να ζήσει χωρίς καφέ και γνωρίζει αρκετά πράγματα για το κάθε είδος, τότε φέτος τα Χριστούγεννα ετοιμάσου να τον εκπλήξεις με το δώρο σου.  

Δες εδώ πώς θα φτιάξεις το δικό σου χριστουγεννιάτικο δώρο με άρωμα καφέ 

Για αρχή, επίλεξε ένα κουτί που να μπορεί να χωράει όλα όσα σκοπεύεις να βάλεις μέσα. Γέμισε το μέχρι τη μέση με χόρτο χάρτινο μπεζ και ρίξε κόκκους καφέ για να πάρει μυρωδιά. Ένα είναι το σίγουρο, πριν ακόμη ο παραλήπτης ανοίξει το δώρο του, θα έχει ήδη «μυρίσει» πως κάτι ψήνεται μέσα στο κουτί.  

Σε ένα τέτοιου είδους δώρο πρωταγωνιστική θέση έχει φυσικά ο καφές. Επίλεξε ανάμεσα σε διάφορες προελεύσεις και βάλε έναν καφέ από κάθε μια. Βραζιλία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα και Αιθιοπία, θα συναντηθούν στο χριστουγεννιάτικο δώρο σου.

Εννοείται πως δε θα ξεχάσεις να βάλεις μια συσκευασία ελληνικό καφέ, αφού αποτελεί μια κλασική αξία στη καθημερινότητα ενός νοικοκυριού.

Τοποθέτησε ένα δοχείο αποθήκευσης καφέ. Το δοχείο θα εξασφαλίσει τη φρεσκάδα και τα αρώματα του καφέ αναλλοίωτα.

Επιπλέον, βάλε χρώμα στο κουτί σου, προσθέτοντας ένα ακόμη δώρο σχετικό με τον καφέ. Διάλεξε ανάμεσα στην ποικιλία των KeepCups και δες ποιο ταιριάζει με το αγαπημένο του χρώμα.  

Μύλος καφέ. Κάθε coffee lover που σέβεται τον καφέ του, τις περισσότερες φορές θέλει να κάνει όλη την ιεροτελεστία της προετοιμασίας του καφέ του. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν μύλο άλεσης;

HARIO BREWER COFFEE KIΤ. Χαρίστε του ένα Brewer Coffee Kit – μια χειροκίνητη μέθοδο απόσταξης καφέ φίλτρου. Ιδανική για να την παίρνει μαζί του στην εξοχή ή το γραφείο και γιατί όχι να σου ετοιμάζει τον καφέ σου κάθε σαββατοκύριακο!  

Τέλος, σκέπασέ τα όλα μ’ ένα T-SHIRT. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται ένα κοινό T-SHIRT, μόλις όμως το ανοίξει, θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό… τη μοναδική στάμπα με καφέ! 

Αν πάλι ο καλύτερός σου φίλος σου δεν έχει ιδέα από καφέδες, τότε το παρακάτω δώρο είναι μια πραγματική ευκαιρία να τον μυήσεις στο μαγικό κόσμο του καφέ, του αρώματος και της γεύσης. Ανυπομονούμε για την χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή των δώρων!  

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!