Έμπειροι γνώστες, παγκόσμιας φήμης! Αυτοί είναι οι κριτές του 2nd Hellenic Aeropress Championship!

shutterstock_404176432

Διάσημοι γευσιγνώστες, κορυφαίοι barista και επιτυχημένοι επιχειρηματίες.

Η κριτική επιτροπή του 2nd Aeropress Championship ξεχυλίζει από ταλέντο, εμπειρία, γνώση, φήμη και φυσικά… λατρεία για τον καφέ!

Σας τους παρουσιάζουμε:

Gloria Pedroza

Gloria Pedroza
Certified WCE Rep – Q-Grader NKG

Η Gloria Pedroza είναι από τη Γουατεμάλα όπου ξεκίνησε την καριέρα στον καφέ της ως επαγγελματίας γευσιγνώστης και υπεύθυνος ποιότητας στην εταιρεία εξαγωγής καφέ Neumann Kaffee Gruppe το 1998.

Εδώ και δώδεκα χρόνια ζει στο Zug της Ελβετία και εργάζεται ως υπεύθυνος ποιότητας στην NKG. Το 2006 κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cup Tasters. Ως επαγγελματίας γευσιγνώστης και WCE (World Coffee Event Representative), ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, επισκέπτεται φάρμες και κρίνει σε διεθνείς διαγωνισμούς barista και άλλου συναφείς διαγωνισμούς με τον καφέ.

Σήμερα είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής της SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) για πράσινο κόκκο καφέ και πιστοποιημένη Q-Grader και Q-Trainer.

tasos delichristos

Τάσος Δεληχρήστος
Ιδιοκτήτης της εταιρείας καφέ, “The Underdog”.

Πανελλήνιος πρωταθλητής barista 2007, Παγκόσμιος πρωταθλητής CIGS 2008, Trainer των δυο παγκόσμιων πρωταθλητών CIGS 2015 & 2016.

Πιστοποιημένος κριτής σε όλους τους Παγκόσμιους Διαγωνισμούς και WCE Representative.

panagiotis konstantinopoulos

Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος
R&D and Network Operation Director Coffee Island

Ο Παναγιώτης (Πολιτικός Μηχανικός που τον κέρδισε ο καφές) κατέχει τη θέση του Διευθυντή των τμημάτων R&D και Λειτουργίας Δικτύου, υπεύθυνος για την επιλογή όλων των καφέδων, καθώς και για την εκπαίδευση και λειτουργία των 360 καφεκοπτείων του Διεθνούς Δικτύου της Coffee Island.

Είναι Εξουσιοδοτημένος Εκπαιδευτής (AST) του SCA, ενώ το 2014 βραβεύθηκε από το SCAE για τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες. Είναι Q-Grader και ηγετικό μέλος της ομάδας γευσιγνωσίας της Coffee Island.

Ο Πάνος είναι μέλος του SCA, μέλος του νεοσύστατου Εκαπιδευτικού Συμβουλίου του, μέλος της Συγγραφικής Ομάδας του Coffee Diploma System και γευστικός κριτής στα Πρωταθλήματα.

Lukasz Jura

Lucasz Jura
World Aeropress Champion 2009

Ο Lucasz είναι τα πάντα. Έμπειρος barista, εκπαιδευτής και κριτής!

Πιστοποιμένος Κριτής του WCE (World Coffee Event Representative), πιστοποιημένος κριτής Brewers Cup, παγκόσμιος πρωταθλητής Aeropress 2009 και αμέτρητες βραβεύσεις και βραβεία κοσμούς το βιογραφικό του!

Nikolis Thanasis

Θανάσης Νικόλης
Hellenic Barista Champion 2013

Ο Θανάσης Νικόλης είναι Head Roaster και Barista Trainer της εταιρείας Kudu Coffee Roasters από το 2013 και μετράει δεκατρία χρόνια στο χώρο του καφέ.

Το 2013 κατέκτησε τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή Barista στους διαγωνισμούς του SCAE Hellas και κατατάχθηκε 11ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Barista στην Μελβούρνη. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι εισηγητής σεμιναρίων στο Bar Academy.

Μαζί με όλη την ομάδα της Kudu Coffee Roasters βρίσκεται πίσω από το project του Kudu Workshop.

Chris Loukakis

Χρήστος Λουκάκης
3d place World Barista Championship 2014

Ο Χρήστος Λουκάκης είναι ένας δυναμικός επαγγελματίας με δεκατέσσερα χρόνια εμπειρίας στο χώρο του καφέ. Είναι παθιασμένος με το αντικείμενό του, πρόθυμος να πειραματιστεί με κάθε τεχνική εκχύλισης, με σκοπό να αυξήσει τις γνώσεις του για τον specialty καφέ μέ κάθε δυνατό τρόπο.

Αρέσκεται στη γευσιγνωσία του καφέ, ειδικά στις χώρες όπου οι γεωργοί παράγουν τον καλύτερο καφέ του κόσμου.

Επικεντρωμένος στην ικανοποίηση του πελάτη και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, ο Χρήστος κέρδισε διεθνή βραβεία για τον καλύτερο barista τρείς φορές καθώς και αρκετά Εθνικά πρωταθλήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το 2nd Hellenic Aeropress Championship by Kudu Coffee Roasters ΕΔΩ

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!