Νέος μονοποικιλιακός καφές από τη KUDU Coffee Roasters

kudu-1200x628-kyrioulis2

Κάνε μια βόλτα στο Estrella World Street Food και απόλαυσε αποκλειστικά εκεί, το νέο μονοποικιλιακό καφέ μοναδικής προέλευσης.  

Από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στα καταστήματα Estrella θα βρεις ένα νέο μονοποικιλιακό καφέ από την KUDU Coffee Roasters. Πρόκειται για ένα νέο καφέ μοναδικής προέλευσης από την Κολομβία και συγκεκριμένα από το αγρόκτημα Las Margaritas από το Cafe Granja La Esperanza. Άλλη μια ποικιλία που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή, χάρη στις νότες μελιού, σοκολάτας, ροδάκινου και μαύρης ζάχαρης. 

Το Café Granja La Esperanza αποτελεί την καρδιά του Κολομβιανού Καφέ. Στην αρχή αποτελείτο από ένα αρχικό αγρόκτημα το «Potosí». Με την πάροδο των χρόνων όμως, τα αγροκτήματα αυξήθηκαν και πλέον αριθμεί στο σύνολο πέντε. Μεταξύ των οποίων και το Las Margaritas, από όπου προέρχεται ο νέος μονοποικιλιακός καφές.  

Μονοποικιλιακός καφές σημαίνει, πως όλοι οι κόκκοι του καφέ στην συγκεκριμένη ποικιλία προέρχονται από την ίδια πηγή. Επί της ουσίας δεν αναμιγνύονται με άλλους τύπους κόκκων από την ίδια περιοχή. Σε αυτό άλλωστε, οφείλεται και η καθαρότητα στη γεύση του μονοποικιλιακού καφέ, η οποία είναι ξεχωριστή και μοναδική.  

Αν είσαι και εσύ λάτρης του μονοποικιλιακού καφέ ή θες να γνωρίσειq τι σημαίνει μονοποικιλιακός καφές, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη μοναδική ποικιλία αυτού του καφέ KUDU που θα βρεις ΜΟΝΟ στα Estrella World Street Food και συγκεκριμένα σε: Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.  

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!