Finca La Mula (Panama Geisha)

lamula_logo

 

Γνωρίστε τον καφέ La Mula, ο οποίος διακρίθηκε πρώτος στο “Best of Panama” για το 2014!

Η εταιρεία KUDU Coffee Roasters κατάφερε να εξασφαλίσει 30kg του συγκεκριμένου microlot από τα μόλις 90kg που παράχθηκαν συνολικά.
Ο καφές La Mula χαρακτηρίζεται από ένα σύνθετο γευστικό προφίλ το οποίο περιλαμβάνει ποικίλους λουλουδάτους και φρουτώδεις τόνους καθώς και μία ιδιαίτερη γλυκύτητα.
Για την παρασκευή της συγκεκριμένης ποικιλίας καφέ ακολουθήθηκε η φυσική διαδικασία (“natural process”) κατά την οποία σε συνέχεια της συλλογής του καρπού, για την καλύτερη ωριμότητα του αποξηράθηκε για 22 με 27 ημέρες σε ειδικά κατασκευασμένα “κρεβάτια” καφέ (African beds).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καφές La Mula αξιολογήθηκε από τη διεθνή κριτική επιτροπή με έναν εξαιρετικό μέσο όρο: 92,31 μονάδες.

Γευστικό προφίλ La Mula:

Άρωμα εσπεριδοειδών, passion fruit, κακάο και γιασεμί.
Ζωηρός συνδυασμός από αποξηραμένη παπάγια, μαύρο τσάι, τριαντάφυλλο, γιασεμί με επίγευση καραμέλας και περγαμόντου.

 

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!