Για εσάς που η αισθητική του καφέ σας είναι ένα ζήτημα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες! #KeepcupBlossom

KUDU-cups-wide

Η αισθητική του καφέ το Α και το Ω – Η επιλογή για το πού θα πιεις τον καφέ σου λέει πολλά.

Είσαι ο τύπος που η πρώτη του σκέψη είναι o «Καφές»;

Πριν φύγεις από το σπίτι τσεκάρεις «Κλειδιά, κινητό, καφέ»; Τι και αν έχεις να κουβαλήσεις ένα σωρό πράγματα, πάντα υπάρχει τρόπος να έχεις μαζί σου τον αγαπημένο σου καφέ; Μπορείς να διανοηθείς Κυριακάτικη βόλτα για περπάτημα με το σκύλο χωρίς καφέ; E όχι! Ο καφές είναι σταθερή αξία στην καθημερινότητά σου. Είναι πάντα δίπλα σου. Από το πρωινό ξύπνημα, μέχρι την προπόνηση στο γυμναστήριο. Είναι αυτός που θα σου κρατήσει παρέα όταν ο φίλος σου έχει αργήσει στο ραντεβού σου. Αλλά και αυτός που θα σε χαλαρώσει αν το meeting στο γραφείο δεν έχει και την καλύτερη έκβαση.
Είσαι απαιτητικός με τον καφέ σου και για το λόγο αυτό ξέρεις που θα βρεις τον πιο αρωματικό καφέ της πόλης. Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πόσο κυπελάκια καφέ… κερνάς το περιβάλλον κάθε φορά που απολαμβάνεις τον καφέ σου; Αλλά και πόσες φορές καταλήγεις να παίρνεις τον καφέ από το σπίτι στο παλιό ξεχασμένο σέικερ – ούτε καν θερμός- της γιαγιάς; Από τη μια δηλαδή θες και ζεστό καφέ όταν φεύγεις από το σπίτι. Και να πάρεις το θερμός στο γραφείο και να μην το κρύβεις μέσα στην τσάντα και πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και παράλληλα να είσαι φιλικός στο περιβάλλον. Τέλεια! Σου έχουμε τη λύση.
Ρίξε μια ματιά στα KeepCups και επίλεξε τώρα το δικό σου. Επειδή είναι σίγουρο πως με την πρώτη ματιά το θες να σε ενημερώσουμε πως με την απόκτηση ενός ΚeepCup Original βοηθάς στη χρήση των επαναχρησιμοποιήσιμων ποτηριών. Είναι τόσο ελαφρύ και ευέλικτο που πραγματικά θα γίνει προέκταση του χεριού σου. Επιπλέον πλένεται εύκολα και στο πλυντήριο αλλά μπορείς να το βάλεις και στο φούρνο μικροκυμάτων… στην περίπτωση που η κίνηση στο δρόμο σε καθυστέρησε για τη δουλειά.
Τώρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις όχι μόνο για την επιλογή του καφέ σου αλλά και της εμφάνισης του… γιατί εσύ ξέρεις πως η αισθητική του καφέ, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Και ένας από αυτούς είναι το σωστό keep cup!
Ο λόγος φυσικά για το πανέμορφο keep cup Original Blossom 227ML και για τους πιο πληθωρικούς το keep cup Original Blossom 340ML.

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!