4 coffee brewers για τέλειο καφέ φίλτρου και στο σπίτι! (Μέρος Α’)

shutterstock_486046777

Καφές φίλτρου. Βγαλμένος από τις πιο ένδοξες σκηνές καφέ στην ιστορία του κινηματογράφου και συνηφασμένος με εργασία και ευκολία.

Έχουμε πει και στο παρελθόν ποια λάθη πρέπει να αποφύγεις, οπότε ήρθε η ώρα να δούμε πού θα εμπιστευθείς τις πρώτες ύλες σου!

CHEMEX® ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ HANDLE ΓΥΑΛΙΝΗ

Η καφετιέρα CHEMEX® είναι σχεδιασμένη να προσφέρει μια καθαρή και υψηλής ποιότητας γευστική εμπειρία.
Κατασκευασμένη από βιοπυριτικό γυαλί το οποίο δεν απορροφά μυρωδιές ή υπολείμματα χημικών ουσιών

Ο καφές που έχει κατασκευαστεί στη καφετιέρα CHEMEX® μπορεί να αποθηκευτεί και να ζεσταθεί ξανά, διατηρώντας τη γεύση του

Απλή και εύκολη στη χρήση με διαχρονική και εξαιρετικά κομψή σχεδίαση

Δες την εδώ

CLEVER ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ

Η καφετιέρα φίλτρου Clever Dripper είναι κατασκευασμένη από πλαστικό τύπου Eastman Tritan BPA, το οποίο διακρίνεται για την μεγάλη αντοχή του στη θερμότητα.

Σχεδιαστικά πλεονεκτήματα:

Εργονομική λαβή για περισσότερη σταθερότητα και ευκολία στη χρήση.
Εξελιγμένο κούμπωμα για καλύτερη εφαρμογή.
Προηγμένος σχεδιασμός βάσης που επιτρέπει την αφαίρεση της για μεγαλύτερη ευκολία στον καθαρισμό.

Βελτιωμένα χαρακτηριστικά:

Διατήρηση της θερμοκρασίας κατά τη διαδικασία παρασκευής του καφέ.

Η προσθήκη του νερού μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία δόση και όχι σταδιακά.

Η καφετιέρα φίλτρου CleverDripper διαθέτει βαλβίδα διακοπής ροής η οποία συγκρατεί τον καφέ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και επιτρέπει την έναρξη της εκχύλισης με το άνοιγμα της ειδικής βαλβίδας.

Δες την εδώ

AEROBIE AEROPRESS ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ

Η νέα έκδοση της χειροκίνητης και φορητής μηχανής καφέ AeroPress από την Aerobie, σε καφετί απόχρωση! – Δημιούργήσε τον τέλειο καφέ, όπως ακριβώς σου αρέσει!
Η Aerobie, δημιούργησε ένα τρόπο προετοιμασίας καφέ ο οποίος προσφέρει τη μέγιστη δυνατή γεύση ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τη φυσική, γευστικά πικρή χροιά του καφέ. Οι λάτρεις του καλού καφέ παγκοσμίως απολαμβάνουν τον καφέ που ετοιμάζει η Aeropress και συγκρίνουν το αποτέλεσμα με καφέδες που παρασκευάζονται από ακριβές, επαγγελματικές μηχανές καφέ. Πολλοί από αυτούς επιμένουν πως ο καφές που κάνουν με την Aeropress είναι καλύτερος!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Απαλή πίεση
Χρησιμοποιώντας νερό ιδανικής θερμοκρασίας και με αρμονική, απαλή πίεση ο καφές που ετοιμάζει η Aeropress έχει πλούσια γεύση με μικρότερη οξύτητα και χωρίς καθόλου πικρές χροιές.
Πλούσια γεύση
Η προετοιμασία καφέ με ολική βύθιση έχει ως αποτέλεσμα την ομοιόμορφη εξαγωγή της γεύσης του καφέ σε όλη της την πληρότητα. Άλλες μηχανές καφέ, απλώς ρίχνουν το ζεστό νερό επάνω στον αλεσμενο καφέ και το μείγμα υπόκειται σε υπερ-εξαγωγή των γεύσεών του στο κέντρο ενώ στα άκρα η εξαγωγή είναι ελλιπής.
Καθαρός καφές
Μικρόφιλτράρισμα για καφέ χωρίς υπολείμματα – σε αντίθεση με άλλες μηχανές καφέ τύπου πρέσας.
Ταχύτητα
Ένα λεπτό από το ξεκίνημα έως την απόλαυση. Η διαδικασία πίεσης διαρκεί λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα!

Η Aeropress έρχεται μαζί με 350 μικρο-φίλτρα, τα οποία πωλούνται και ξεχωριστά.
Δες την εδώ

 

CHEMEX CM-6A ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ DRIP ΓΥΑΛΙΝΗ

Η απλή λειτουργία και η αισθητική κομψότητα συνδυάζονται για την ιδανική εκχύλιση καφέ με πλούσιο σώμα και πλήρη γεύση. Η καφετιέρα Chemex Classic είναι ταυτόχρονα κομψή αλλά και ευέλικτη – έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καφέ με πλήρη γεύση και μεγάλη καθαρότητα στο φλιτζάνι. Με την κλασική καφετιέρα CM-6A, έξι φλιτζανιών της Chemex μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε ποιοτικό καφέ για 3 με 4 άτομα.
Η καφετιέρα Chemex® αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι, πυρίμαχου γυαλιού υψηλής ποιότητας σε σχήμα κλεψύδρας. Το παραδοσιακό μοντέλο CM-6A της Chemex είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για την παρασκευή ποιοτικού καφέ, στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει την ξύλινη λαβή και το δερμάτινο κορδονάκι. Η ξύλινη λαβή λειτουργεί θερμομονωτικά και είναι πολύ χρήσιμη για τον ασφαλή χειρισμό της καφετιέρας όταν αυτή περιέχει καυτό καφέ.
Χαρακτηριστικά:

Κωνικό σχήμα: Προσφέρει ισορροπημένη εκχύλιση και ευκολία στη χρήση

Μεγάλο στόμιο: Εύκολη χρήση με χάρτινα φίλτρα και απρόσκοπτη ροή του καφέ

Βοριοπυριτικό γυαλί: Δεν επηρεάζει τη γεύση στο τελικό φλιτζάνι και προσφέρει εύκολο καθαρισμό

Γυαλισμένη ξύλινη λαβή: Ασφαλής χρήση όταν η καφετιέρα περιέχει καυτό καφέ

Χωρητικότητα: 880ml, ιδανική για την παρασκευή καφέ για 3 με 4 άτομα

Η καφετιέρα Chemex® CM-6A σε συνδυασμό με τα Φίλτρα Καφέ Chemex, προσφέρουν τέλειο καφέ. Καφές καθαρός, με πλούσια γεύση και σώμα αλλά χωρίς προσμίξεις, πικρότητα και ιζήματα. Ο καφές έρχεται σε επαφή μόνο με τα επιστημονικά σχεδιασμένα φίλτρα και το μη-πορώδες γυαλί. Με την καφετιέρα Chemex® μπορείς να ετοιμάσεις όσο δυνατό καφέ θέλεις αλλά χωρίς καθόλου πικρότητα στη γεύση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για παγωμένους καφέδες αλλά και για την προετοιμασία καφέ για χρήση στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Λόγω της καθαρότητας του, ο καφές που έχει παρασκευαστεί σε καφετιέρα Chemex® μπορεί να αποθηκευτεί και να ζεσταθεί ξανά, διατηρώντας τη γεύση του!
Δες την εδώ

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!