4 coffee brewers για τέλειο καφέ φίλτρου και στο σπίτι! (Μέρος B’)

Kudu

Καφές φίλτρου. Βγαλμένος από τις πιο ένδοξες σκηνές καφέ στην ιστορία του κινηματογράφου και συνυφασμένος με εργασία και ευκολία.

Είδαμε στο Α’ Μέρος 4 coffee brewers, πάμε να δούμε σήμερα άλλα 4 σήμερα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου στο μέγιστο!

 

Καφετιέρα απλής εκχύλισης με ξύλινο λαιμό Hario

Απολαμβάνεις να πίνεις φρεσκοφτιαγμένο και με πλούσια γεύση καφέ; Γιατί να μη χρησιμοποιήσεις την καφετιέρα εκχύλισης της Hario την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φτιάξεις έναν κανονικό καφέ για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Με αυτήν την καφετιέρα μπορείς να ετοιμάσεις γευστικότατο καφέ χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή μέθοδο εκχύλισης.

Τι κάνει τη χρήση υφασμάτινου φίλτρου διαφορετική; Η εκχύλιση διαρκεί περισσότερο  όταν χρησιμοποιείς υφασμάτινο φίλτρο και εξάγονται όλα τα στοιχεία του καφέ. Το αποτέλεσμα είναι ένας δυνατός, πλήρης αρωμάτων και δυνατής γεύσης καφές.

H καφετιέρα εκχύλισης Hario χρησιμοποιεί βαμβακερό υφασμάτινο φίλτρο αντί του χάρτινου. Αυτός ο τύπος καφέ είναι ιδανικός όταν χρειάζεσαι κάτι να “ανεβείς”. Με την καφετιέρα απλής εκχύλισης Hario θα μπορείς να ξεκινάς κάθε πρωί γεμάτοι ενέργεια. Είναι ένας από τους πιο παλιούς τρόπους εκχύλισης καφέ. Δοκίμασε μια γουλιά της ιστορίας του καφέ και το πιθανότερο να γίνεις και εσύ πιστός αυτής της μεθόδου εκχύλισης με την καφετιέρα Hario.

Η Θερμική Προστασία της Καφετιέρας Hario

Η κομψή καφετιέρα της Hario έχει επένδυση απο ξύλο ελιάς στο λαιμό κα ταιριάζει με κάθε διακόσμηση. Το ανθεκτικό στη θερμότητα γυαλί και ο ξύλινος λαιμός σου επιτρέπει να χειρίζεσαι την καφετιέρα ακόμα και όταν είναι εξαιρετικά ζεστή.

Δες την εδώ

 

Hario Syphon

Ένας πολύ καθαρός και γευστικός τρόπος προετοιμασίας καφέ. Χρειάζεται λίγη εξάσκηση στην αρχή αλλά με τη βοήθεια online οδηγών και εκπαιδευτικών video γρήγορα θα εντυπωσιάσεις με τις ικανότητες σου και θα ετοιμάζεις τον πιο γευστικό καφέ!

Η Συσκευή Απόσταξης Καφέ Hario Syphon Technica είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην εμφάνιση και φτιάχνει πολύ γευστικό και καθαρό καφέ. Η διαδικασία της προετοιμασίας με αυτόν τον τρόπο είναι γνωστή ως Προετοιμασία Καφέ σε Κενό. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί κάποια εξάσκηση αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα δε θα εντυπωσιάζεις μόνο με τις ικανότητες σου αλλά και με το θαυμάσιο καφέ που θα φτιάχνεις.

Δες το εδώ

 

CHEMEX CM-6A

Η απλή λειτουργία και η αισθητική κομψότητα συνδυάζονται για την ιδανική εκχύλιση καφέ με πλούσιο σώμα και πλήρη γεύση. Η καφετιέρα Chemex Classic είναι ταυτόχρονα κομψή αλλά και ευέλικτη – έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καφέ με πλήρη γεύση και μεγάλη καθαρότητα στο φλιτζάνι. Με την κλασική καφετιέρα CM-6A, έξι φλιτζανιών της Chemex μπορείς εύκολα να ετοιμάσεις ποιοτικό καφέ για 3 με 4 άτομα.

Η καφετιέρα Chemex® αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι, πυρίμαχου γυαλιού υψηλής ποιότητας σε σχήμα κλεψύδρας. Το παραδοσιακό μοντέλο CM-6A της Chemex είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για την παρασκευή ποιοτικού καφέ, στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει την ξύλινη λαβή και το δερμάτινο κορδονάκι. Η ξύλινη λαβή λειτουργεί θερμομονωτικά και είναι πολύ χρήσιμη για τον ασφαλή χειρισμό της καφετιέρας όταν αυτή περιέχει καυτό καφέ.

Χαρακτηριστικά:

  • Κωνικό σχήμα: Προσφέρει ισορροπημένη εκχύλιση και ευκολία στη χρήση
  • Μεγάλο στόμιο: Εύκολη χρήση με χάρτινα φίλτρα και απρόσκοπτη ροή του καφέ
  • Βοριοπυριτικό γυαλί: Δεν επηρεάζει τη γεύση στο τελικό φλιτζάνι και προσφέρει εύκολο καθαρισμό
  • Γυαλισμένη ξύλινη λαβή: Ασφαλής χρήση όταν η καφετιέρα περιέχει καυτό καφέ
  • Χωρητικότητα: 880ml, ιδανική για την παρασκευή καφέ για 3 με 4 άτομα

Η καφετιέρα Chemex® CM-6A σε συνδυασμό με τα Φίλτρα Καφέ Chemex, προσφέρουν τέλειο καφέ. Καφές καθαρός, με πλούσια γεύση και σώμα αλλά χωρίς προσμίξεις, πικρότητα και ιζήματα. Ο καφές έρχεται σε επαφή μόνο με τα επιστημονικά σχεδιασμένα φίλτρα και το μη-πορώδες γυαλί. Με την καφετιέρα Chemex® μπορείτε να ετοιμάσετε όσο δυνατό καφέ θέλετε αλλά χωρίς καθόλου πικρότητα στη γεύση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για παγωμένους καφέδες αλλά και για την προετοιμασία καφέ για χρήση στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Λόγω της καθαρότητας του, ο καφές που έχει παρασκευαστεί σε καφετιέρα Chemex® μπορεί να αποθηκευτεί και να ζεσταθεί ξανά, διατηρώντας τη γεύση του!

Δες την εδώ

 

 

HARIO CAFE PRESS DOUBLE GLASS
Πρέσσα Καφέ Διπλού Τοιχώματος με Λαβή απο Ξύλο Ελιάς Hario – Διπλό Γυαλί Θερμικής Κατακράτησης

Η πρέσσα καφέ διπλού τοιχώματος της Hario είναι ένα κομψό σκεύος. Τα τοιχώματα είναι κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας βοριοπυριτικό γυαλί για μεγαλύτερη διατήρηση της θερμότητας κατά την εκχύλιση του καφέ. Διαθέτει επίσης λαβή απο ξύλο ελιάς και καπάκι για μέγιστη άνεση στη χρήση. Είναι ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό σκεύος για εκχύλιση καφέ χωρίς χάρτινα φίλτρα.

Σχεδιασμός Διπλού Τοιχώματος Hario

Η πρέσσα καφέ διπλού τοιχώματος της Hario έχει αυξημένο επίπεδο μόνωσης λόγω του διπλού γυάλινου τοιχώματος. Αυτός είναι και ο λόγος που διατηρείται η ιδανική θερμοκρασία εκχύλισης. Έχει χωρητικότητα 400ml και φίλτρο απο ανοξείδωτο ατσάλι για ένα διαυγές φλυτζάνι καφέ.

Η πρέσσα καφέ Hario περιλαμβάνει :

  • 1x πρέσσα καφέ Hario  (DGC-40-OV)
  • Σκεύος απο βοριοπυριτικό γυαλί
  • Λαβή απο ξύλο ελιάς
  • Φίλτρο απο ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χωρητικότητα 400ml

Δες την εδώ

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!