Καλοκαίρι, ήλιος και brunch

Brunch

Γλυκό καλοκαιράκι αγαπημένο και τι πιο όμορφο από ένα κυριακάτικο brunch στο αγαπημένο σου Kudu Coffee Shop. Οι επιλογές πολλές. Αλμυρό ή γλυκό; Τι θα επιλέξεις; Ένα Croque Madame με προσούτο, αυγό, μπεσαμέλ και τυρί ή ένα σουφλέ σοκολάτας με παγωτό;

Φυσικά από το brunch σου δεν μπορεί να λείπει η μπίρα. Η ιδιομορφία αυτού του ποτού είναι πως πολύ απλά… δεν έχει ώρα!

Και αν ακόμη ψάχνεις μια δικαιολογία για να καλέσεις τον αγαπημένο σου σε ένα κυριακάτικο brunch εμείς δεν σου έχουμε μια αλλά τέσσερις.

1. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα για το σαββατοκύριακο μετά από μια κουραστική εβδομάδα, αλλά και το τέλειο κλείσιμο για Κυριακή πρωί. Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από ένα καλό γεύμα με φίλους.

2. Ξεκούραση. Το βασικό συστατικό του καλού brunch είναι η ξεκούραση. Μπορείς αν θες να το απολαύσεις με ένα φίλο ή σου έχουμε και καλύτερη πρόταση. Πάρε το σκύλο σου, το αγαπημένο σου βιβλίο και απόλαυσε το brunch μόνος σου.

3. Είναι κατάλληλο για όλους. Τι και αν η παρέα δεν συμφωνεί στο γλυκό ή στο αλμυρό; Το brunch είναι για όλα τα γούστα και όλοι στο τέλος του γεύματος θα μείνουν ικανοποιημένοι από την επιλογή τους, καθώς θα έχει εκπληρωθεί η επιθυμία τους.

4. Καμία διατροφική ενοχή! Γιατί; Γιατί με το brunch συνδυάζεις δύο γεύματα της ημέρας σε ένα. Ιδανικό για τις μέρες που θες να πας μια βόλτα, για ψώνια ή και μετά τη θάλασσα!

Μη το σκέφτεσαι! Την Κυριακή σε περιμένουμε!

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!