Καφές με εσάνς καλοκαιριού

kudu-cold-brew3

Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει και το καλοκαιράκι έχει κάνει την εμφάνισή του, ήρθε η ώρα να δούμε πως μπορούμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας καφέ… παγωμένο, ένεκα της καλοκαιρινής περιόδου. Άλλωστε υπάρχει κάτι πιο δροσερό, για να σε κρατήσει ενυδατωμένο κάτω από το ζεστό ήλιο της μεσογείου; Η απάντηση είναι πως ένας καλός παγωμένος καφές είναι απαραίτητος είτε για εσένα που το καλοκαίρι θα σε βρει στην πόλη είτε εσένα που το καλοκαίρι θα σε βρει αραχτό σε μια ξαπλώστρα.

Εμείς σου προτείνουμε να επισκεφτείς το κοντινό Kudu Coffee Roasters και να δοκιμάσεις έναν cold brew, ο καφές που έχει έρθει για να μείνει.

Πρόκειται για ένα ρόφημα που προέρχεται από την κρύα απόσταξη. Ναι, καλά κατάλαβες. Πως γίνεται ο γαλλικός με ζεστό νερό, το αντίθετο. Η απόσταξη με κρύο νερό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρηθούν τα ευαίσθητα συστατικά γεύσης του καφέ. Το άρωμά του δε, Θα σε εντυπωσιάσει. Και το καλύτερο στο έχουμε για το τέλος. Χάρη σε αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείς να ετοιμάσεις μόνος σου το δικό σου cold brew στο σπίτι! Τέλειο;

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!