Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Πώς και από πότε την γιορτάζουμε

Untitled design (2)

Η KUDU Coffee Roasters γιορτάζει και προσφέρει ένα εσπρέσο ή ένα cold brew σε όσους βρεθούν στο Γκάζι (Βουτάδων 28) ή στο Νέο Ψυχικό (25ης Μαρτίου 22).

Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι τόσο ιδιαίτερη για εμάς;

Ως γνήσιοι λάτρεις του καφέ, δεν θα μπορούσαμε παρά να γιορτάσουμε την ημέρα, η οποία έχει καθιερωθεί για να προωθήσει και να τιμήσει τον καφέ αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν για να τον έχουμε κάθε πρωί στο χέρι μας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά την 1η Οκτωβρίου 2015 στο Μιλάνο, έπειτα από απόφαση του International Coffee Organization (ICO).

Σκοπός της είναι η προώθηση του δίκαιου εμπορίου καφέ και η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τις δοκιμασίες που περνούν οι παραγωγοί του.

Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή προέλευση της γιορτής του καφέ. Ένα από τα πρώτα events που πραγματοποιήθηκαν με τον συγκεκριμένο σκοπό έλαβε τόπο το 1983 στην Ιαπωνία ενώ αρκετές χώρες έχουν εθνικές μέρες αφιερωμένες στον καφέ.

banner3

Κάθε επιχείρηση γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

banner3

Εμείς, στην KUDU Coffee Roasters, είμαστε αφιερωμένοι στην προώθηση της ποιότητας στην γεύση του καφέ και σε προσκαλούμε να γιορτάσεις την ημέρα μαζί μας,την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, σε ένα από τα καταστήματα μας, όπου θα σε περιμένει ένας απολαυστικός ένα εσπρέσο ή ένα cold brew στο Γκάζι (Βουτάδων 28) ή στο Νέο Ψυχικό (25ης Μαρτίου 22).

banner3

Λίγα λόγια για την KUDU Coffee Roasters

banner3

Η εταιρεία KUDU Coffee Roasters ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό εκλεκτής ποιότητας καφέδες.

Με σύμμαχο την πολυετή μας εμπειρία στον χώρο της εστίασης και κυρίως του καφέ, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας καφέ, με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής. Μέσα από την πλούσια ποικιλία των καφέδων KUDU προωθούμε την ποιότητα στη γεύση.

Ο καφές KUDU είναι εκλεκτής ποιότητας καφές από εξαιρετικούς κόκκους Arabica, που μεγαλώνουν αποκλειστικά σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και προσφέρουν χαρακτηριστικές γεύσεις εξαιτίας των μοναδικών χαρακτηριστικών του εδάφους όπου καλλιεργούνται.

Παράγουμε και εμπορευόμαστε εκλεκτής ποιότητας καφέ, έχοντας ως στόχο να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας και να προσφέρουμε το καλύτερο ποιοτικά προϊόν στον καταναλωτή. Η φιλοσοφία της εταιρείας KUDU στηρίζεται στο τρίπτυχο:

banner3

Ποιότητα – Υψηλές προδιαγραφές – Συνέπεια.

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!