Σας περιμένουμε στην 13η έκθεση HORECA!

Χωρίς τίτλοdddd

Από τις 9 έως τις 12 Φεβρουάριου, σας περιμένουμε για μια ακόμα χρονιά στη μεγαλύτερη έκθεση εστίασης στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo για να σας εντυπωσιάσουμε με τους καφέδες, το καινοτόμο εξοπλισμό μας και την αισθητική του περιπτέρου μας!

Θα μας βρείτε στο Hall 1 και Stand C29.

Σας περιμένουμε λοιπόν, για να γευτείτε από κοντά τους καφέδες μας αλλά και να συζητήσουμε όλη τη διαδικασία προέλευσης, παραγωγής και παρασκευής του τελικού αποτελέσματος που γεύεστε στην κούπα σας.

Φέτος οι επισκέπτες μας θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα μηχανή της SanRemo Opera 2.0 Revolution και την ολοκαίνουργια Café Racer Ducatti!

Η ναυαρχίδα των εσπρεσσομηχανών Opera 2.0 “The Revolution” της SanRemo, φτιάχτηκε για να φέρει την απόλυτη ισορροπία και σταθερότητα στο τελικό φλυτζάνι μέσω του καινοτόμου συστήματος IST (Integrated Scale Technology).

Η Cafe Racer είναι μια εσπρεσσομηχανή που έχει φτιαχτεί από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Είναι μια μηχανή espresso υψηλής τεχνολογίας που επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα ταχύτητας, ακρίβειας και ευκολίας στη χρήση, είναι η μόνη που δίνει τη δυνατότητα στον barista να “τη φέρει στα μέτρα του”, αφού διαθέτει ευελιξία σε τροποποιήσεις τόσο σε λειτουργικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Ελάτε κι εσείς να γνωρίσετε την εμπνευσμένη από τις μοτοσυκλέτες, σχεδιασμένη από πρωταθλητές και κατασκευασμένη από την Sanremo, την απόλυτη μηχανή Espresso.

Είστε έτοιμοι για μια γευστική βόλτα;

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!