Εσύ με ποιον CEO θα έπινες καφέ;

shutterstock_170062403-(1)

Πιστεύεις πως πίνεις περισσότερο καφέ από τον Mark Zuckerberg και άλλους CEO; Δες παρακάτω!

Γλυκό, σκέτο ή με ολίγη; Ένα  φλιτζάνι αρκεί για έναν CEO να βγάλει τη μέρα ή μήπως τα φλιτζάνια του καφέ στο γραφείο του έχουν διψήφιο αριθμό; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο καφέ πίνουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών; Εμείς πάλι αναρωτηθήκαμε, ψάξαμε και βρήκαμε!

Elon Musk

Είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός διευθυντής της Tesla Motors αλλά και ο πρόεδρος της SolarCity. Αν και πολυπράγμων ο CEO, Elon Musk πίνει μόλις δύο  φλιτζάνια καφέ την ημέρα. Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει παλιότερα δεν ήταν φανατικός της καφεΐνης και εκτός από τον καφέ έπινε και ένα αναψυκτικό. Σήμερα συνεχίζει να πίνει μόνο δυο  φλιτζάνια καφέ, αλλά τα κουτάκια αναψυκτικών στο γραφείο του κάνουν… πάρτι.

David Lynch

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός David Lynch δηλώνει πως έχει φτάσει σε σημείο να πιει επτά φλιτζάνια καφέ την ημέρα. Το ρεκόρ αυτό το έσπασε κατά τη διάρκεια ενός brainstorming. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μετά από ένα μεσημεριανό γεύμα του, στο μαγαζί όπου σύχναζε τότε το Bob’s Big Boy ήπιε επτά φλιτζάνια καφέ. Οι καφέδες περιείχαν τόση πολλή ζάχαρη, όπου το τραπέζι ήταν γεμάτο χαρτιά και κάποιος θα έλεγε πως θα μπορούσε να γράψει πάνω σε αυτά. Το μέρος αυτό φαίνεται πως είναι το κρησφύγετο του διάσημου σκηνοθέτη καθώς το επισκέπτεται συνχάν και παραδέχεται πως ναι…  καφές τον βοηθά στις ιδέες του.

Ludwig van Beethoven

Μπορεί ποτέ να μην συστήναμε τον Μπετόβεν ως CEO εν τούτοις δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν ήταν μοναδικός στο είδος του. Ο Μπετόβεν ήταν Γερμανός συνθέτης και πιανίστας και αποτέλεσε μια από τις κεντρικότερες μορφές της κλασσικής μουσικής σκηνής. Ο Μπετόβεν ήταν τόσο ακριβής με τον τρόπο που έπινε τον καφέ του, όσο ακριβής ήταν και στον τρόπο που έγραφε τα τραγούδια του και τις παρτιτούρες του. Ο συνθέτης ήθελε ο καφές του να γίνεται από μετρημένους κόκκους καφέ και συγκεκριμένα 60.
Richard Branson

Είναι ο ιδρυτής του ομίλου Virgin Group και οι περισσότεροι τον αποκαλούν ιδιόρρυθμο. Γιατί; Για πολλά. Ο Richard, ξυπνάει καθημερινά στις 05.30 το πρωί για να κάνει kite. Όταν η μέρα σου ξεκινά τόσο πρωί, ε είναι λογικό να καταναλώσεις πολλά φλιτζάνια καφέ μέχρι το βράδυ. Ο Richard εντούτοις, επιλέγει αντί καφέ να πιει τσάι και ο αριθμός των φλιτζανιών ανέρχεται στα 20! 20  φλιτζάνια τσαγιού, χωρίς ζάχαρη.

Mark Zuckerberg

Τελευταίος και χωρίς καφεΐνη φαίνεται πως είναι στη λίστα μας ο Mark Zuckerberg, CEO του Facebook. Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε συνέντευξή του δεν είναι φανατικός του καφέ και δεν πίνει ούτε ένα φλιτζάνι. Δεν το περιμέναμε αυτό από τον Mark.

Μετά από αυτά που έμαθες, ποιον CEO θα προσκαλούσες για ένα καφέ στο KUDU COFFEE SHOP;

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!