4 έξυπνες ιδέες διακόσμησης για coffee lovers

shutterstock_343383083

Κάποιος κάποτε είπε πως “εμείς διαμορφώνουμε τα κτίριά μας. Στη συνέχεια, αυτά διαμορφώνουν εμάς.”. Εντάξει, όχι κάποιος, ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, ίσως ένας από τους πιο διάσημους πρωθυπουργούς στην ιστορία. Όμως, τι ήθελε να μας πει με αυτήν την φράση;

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας βάζουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας στον χώρο τον οποίο διακοσμούμε. Από τα χρώματα μέχρι τα καλύμματα και τις κουρτίνες, ο χώρος μας πρέπει να μας θυμίζει πράγματα τα οποία αγαπάμε πραγματικά έτσι ώστε να μπαίνουμε μέσα και να αισθανόμαστε μια αγαλλίαση.

Όταν κάποιος αγαπάει, λοιπόν, πραγματικά τον καφέ, πως μπορεί να το αποτυπώσει στο σπίτι του χωρίς να καταφύγει σε εντελώς κοινότυπες λύσεις;

Ψάχνει για πρωτότυπες ιδέες που να εξυπηρετούν τα γούστα του. Θέλεις να δεις μερικές από αυτές;

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά:

  1. Κάδρο με κόκκους καφέ για όταν βρεθείς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και χρειάζεσαι απελπισμένα έναν καφέ να σε συνεφέρει. Αν είσαι fan του καφέ αλλά και του minimal, ένα απλό κάδρο με το μόριο της καφεϊνης είναι ό,τι πρέπει για την κουζίνα ή το σαλόνι σου. Δες το εδώ.
  2. Αν αισθάνεσαι πως θες να είναι το πρώτο πράγμα που γεύεσαι αλλά και βλέπεις το πρωί μόλις ξυπνήσεις, μπορείς να βάλεις το μόριο της καφεϊνης στο δωμάτιο σου. Δες το εδώ.
  3. Περνώντας στα πιο hardcore κομμάτια διακόσμησης που μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου, αυτό που συναντήσαμε και μας άρεσε ήταν ένα ράφι με μικρά τετράγωνα ραφάκια όπου μπορείς να τοποθετήσεις τις αγαπημένες σου κούπες. Το αποτέλεσμα θα είναι μια πολύχρωμη οπτασία ενώ ταυτόχρονα θα χαϊδεύει τον ψυχαναγκασμό σου με την τέλεια ταξινόμηση που προσφέρει στις κούπες σου. Δες το εδώ.
  4. Αν πάλι η καρδιά σου χτυπάει για τα vintage, ένα ενδιαφέρον κομμάτι για την κουζίνα σου είναι ένας παλιός μύλος καφέ. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σου χρησιμεύσει κάποια στιγμή! Δες το εδώ.
  Αυτήν την εβδομάδα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το KENYA THUNGURI Kudu Coffee (!)

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!