9+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την Bonavita Coffee Suppliers!

15781804_1420106604668561_3883482095768664555_n

Για να φτιάξει κανείς το τέλειο φλιτζάνι καφέ, πρέπει να λάβει υπόψη μία σειρά από παράγοντες. Δύο όμως από τους πιο σημαντικούς είναι τα υλικά και η μέθοδος παρασκευής.

Και εδώ έρχεται η Bonavita!

Πάμε να δούμε 9+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτήν:

 

1.H Bonnavita World ιδρύθηκε το 2011 και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο!

2. Η πόλη που εδράζεται η εταιρεία είναι το Σιάτλ των ΗΠΑ μια πόλη που βρίσκεται στις top θέσεις της κατάταξης με την υψηλότερη κατανάλωση καφέ ανά πολίτη.

3.Τα προϊόντα της Bonavita έχουν φιλοξενηθεί “ως τα κορυφαία στο είδος τους” στα δημοφιλέστερα περιοδικά παγκοσμίως που αφορούν τον κόσμο και την κουλτούρα του καφέ. (LA Times, Forbes, Wall Street Journal, Cook’s Illustrated etc).

4.Ο εξοπλισμός της Bonavita Coffee Suppliers έχει ως βασικό στόχο την ποιότητα, η οποία βασίζεται στον σωστό συνδυασμό θερμοκρασίας νερού και φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ.

5.Οι coffee brewers της Bonavita έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από το Specialty Coffee Association της Αμερικής ως μέρος του προγράμματος πιστοποίησης Home Brewer, μιας πιστοποίησης που απονέμεται σε περιορισμένο αριθμό υποδειγματικού εξοπλισμού καφέ.

6.Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες για τον τέλειο καφέ σύμφωνα με τη Bonavita είναι: το Grind size, η αναλογία νερού- καφέ, η ποιότητα του νερού, η θερμοκρασία καβουρδίσματος και ο καθαρός εξοπλισμός.

7.Βασικό στοιχείο των μηχανών Bonavita είναι η ταχύτητα τους. Έτσι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όσων βιάζονται αλλά και όσων είναι χαλαροί, παρέχοντας το ίδιο ποιοτικό αποτέλεσμα.

8.Οι coffee brewers της Bonavita είναι φτιαγμένοι ώστε να πιάνουν από τους 91 ως τους 96 βαθμούς Κελσίου έτσι ώστε να παρέχουν την κατάλληλη ποσότητα νερού εντός του σωστού χρονικού πλαισίου.

9.Για να μην παιδεύεται κανείς μέχρι ο καφές να έχει την σωστή θερμοκρασία, η Bonavita il Gooseneck Variable Temperature electric Kettle είναι εξοπλισμένη με θερμόμετρο στην βάση της, για να μπορεί να ρυθμίζει την ακριβή θερμοκρασία του νερού.

              + 1. Μπορείς να βρεις και να προμηθευτείς τον εξοπλισμό της Bonavita στο Kudu Eshop ΕΔΩ

 

photo by: http://bit.ly/2htwoep

KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!