Αυτά τα Barista Accessories δεν γίνεται να λείπουν από κανένα coffee shop!

Kudu blogpost

Είσαι barista και ψάχνεις Barista Accessories που θα σου λύσουν τα χέρια;

Αυτά τα 9 Accessories θα σε βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της παρασκευής ενός φλιτζανιού καφέ, προσθέτοντας μάλιστα υψηλή αισθητική που -ως γνωστόν- είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τέχνης του barista.

Πάμε να τα δούμε:

Bonavita ηλεκτρικός βραστήρας του 1L
Vrastiras Bonavita

Αυτός ο ηλεκτρικός βραστήρας είναι εκπληκτικός! Έχει ενσωματωμένο ψηφιακό θερμοστάτη, έτσι ώστε να μπορείς να ελέγχεις τη θερμοκρασία του νερού, η οποία μπορεί να διατηρηθεί έως και μία ώρα. Είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να φτίαξει καλό καφέ και τσάι, στο σπίτι ή στο καφενείο.

Όταν το νερό βράσει, η θερμοκρασία συνεχίζει να ελέγχεται και να αναγράφεται. Αυτός είναι ο καλύτερος βραστήρας που είχατε ποτέ. Κάποια καφέ (ή καφενεία..) ξοδεύουν μέχρι και 1000 ευρώ για φανταχτερά ψηφιακά συστήματα παροχής ζεστού νερού, αυτός ο βραστήρας τα κάνει όλα για πολύ λίγοτερο από τη μισή τιμή. Αν έχεις καφενείο μπορείς να έχεις δύο ή τρεις από αυτούς τους βραστήρες σε διαφορετικές θερμοκρασίες . Η’ αν το ακριβό σου σύστημα καταρρεύσει, δεν χάνεις χρόνο!

Βρες τον εδώ: βραστήρα bonavita


Στυλάτες και μοντέρνες

Galatiera

Η εταιρεία Milkypitch έχει αναπτύξει μία μοναδική τεχνική για τη βαφή της γαλατιέρας η οποία είναι ασφαλής για κατανάλωση τροφίμων και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη τεχνική προσφέρει τη δυνατότητα εύκολου καθαρισμού. Για τη διατήρηση του χρώματος για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα συνιστάται να πλένεις την γαλατιέρα Milkypitch μόνο με νερό και απορρυπαντικό και όχι στο πλυντήριο πιάτων ή στο rinser. Η γυαλιστερή επίστρωση της γαλατιέρας είναι ιδιαίτερα υψηλής τεχνολογίας και εμποδίζει την διατήρηση των σημαδιών από δαχτυλικά αποτυπώματα.

Τέλειο;!

Μεγάλη ποικιλία εδώ: στυλάτες και μοντέρνες γαλατιέρες


Βουρτσάκι καθαρισμού μύλου/πάγκου

Vourtsaki Katharismou Kudu

Η βούρτσα καθαρισμού μύλου και πάγκου της Pallo είναι 2 βούρτσες σε ένα εργαλείο. Χρησιμοποίησε τη στενή άκρη της βούρτσας για να καθαρίσεις το μύλο και τη φαρδιά για το χώρο γύρω από αυτόν. Το βουρτσάκι μύλου δέχεται ανταλλακτικό.

Η βούρτσα πάγκου έχει χαμηλό προφίλ για να μπορεί να περνά κάτω από το μύλο και τη μηχανή σου.

Ένα ακόμα απαραίτητο εργαλείο από την Pallo.

Βρες το εδώ: βουρτσάκι καθαρισμού


Ocd coffee distributor – για τους πιο απαιτητικούς

ocd Kudu

Η παρασκευή ενός γευστικού καφέ, είναι άμεσα συνυφασμένη με την κατανόηση όλων των μεταβλητών και τον έλεγχο τους. Η κατανομή του καφέ δημιουργεί σημαντικές μεταβλητές που μειώνουν την ποιότητα και τη συνέπεια. Το OCD εξαλείφει αυτές τις ανισοκατανομές. Έχει τέσσερα γωνιακά πτερύγια όπου σταθερά, αποτελεσματικά και ομοιόμορφα, κατανέμει τον καφέ κυκλικά ώστε να δημιουργήσει μια δόση με ομοιόμορφη πυκνότητα. Δίνει τέλος στις διαφορές από δόση σε δόση, μεταξύ των barista και στην κατανομή του καφέ στο κλείστρο.

Το OCD δημιουργεί μια απόλυτα επίπεδη επιφάνεια για να πιέσεις, δημιουργώντας σταθερή πυκνότητα στη δόση. Κανένας άνθρωπος δεν έχει το τέλειο ίσιο δάχτυλο – κάποιοι baristas αφήνουν ένα μικρό ανάχωμα ή σβόλους στον καφέ – με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται μεταβολές στην πυκνότητα. Μπορεί να ρυθμιστεί για να ταιριάζει σε ένα φάσμα δόσεων, ανάλογα με τις μορφές ψησίματος.

Βρες το εδώ: Ocd coffee distributor


Coffee Vac

coffee vac

Το CoffeeVac από την TightVac διαθέτει ένα μοναδικό πατενταρισμένο σύστημα αποθήκευσης καφέ κενού αέρος στο άνοιγμα και στο κλείσιμο που δρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως μια ανεπίστροφη βαλβίδα, επιτρέποντας στα εσωτερικά αέρια να διαφεύγουν χωρίς να επιτρέπει την εισροή οξυγόνου στο δοχείο.

Τα CoffeeVac είναι επαναστατικά στην αποθήκευση του καφέ. Αεροστεγή και αποκλείοντας κάθε οσμή, δημιουργούν μια σφραγίδα κενού κάθε φορά που ανοιγοκλείνετε το δοχείο. Έρχονται σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών και σε αδιάφανα, ημιδιάφανα και πλήρως διάφανα δοχεία. Τα CoffeeVac μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και στον καταψύκτη ή στο ψυγείο. Όλα αυτά είναι τα απαραίτητα και σημαντικά στοιχεία που κάνουν τα CoffeeVac το ιδανικό δοχείο αποθήκευσης καφέ.
Η δυνατότητα να εξασφαλίζουν τη φρεσκάδα και να διατηρούν τις αρωματικές και λεπτές γεύσεις του καφέ, κάνει τα CoffeeVac τα μόνα δοχεία που διατηρούν τις ιδιότητες αυτών των δώρων της φύσης φρέσκιες για μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να απολαμβάνεις γευστικό καφέ κάθε φορά!
Δες μεγάλη ποικιλία εδώ: CoffeeVac


Tall Ball Bubinga Tamper
RB-buibunga

Μόλις βάλεις αυτό το πατητήρι στο χέρι σου θα αναρωτιέσαι γιατί δεν το αγοράσες νωρίτερα.

Η Reg Barber κατασκευάζει, με χειροποίητα πατητήρια στο εργαστήριό τους στο νησί Βανκούβερ στον Καναδά απο το 1995.

Πλέον χρησιμοποιούνται απο τους κορυφαίους Barista.

Βρες το εδώ: tall ball bubinga tamper


Ηλεκτρονική ζυγαριά bonavita

bonavita scale

Η ηλεκτρονική ζυγαριά της Bonavita υπολογίζει με διαβαθμίσεις του 0,1 γραμμαρίου μέχρι τα 3 κιλά.

Η προβολή στην οθόνη μπορεί να γίνει σε γραμμάρια, ουγγιές ή λίβρες.

Διαθέτει ενσωματωμένο χρονομετρητή για τέλεια εκχύλιση.
Κατασκευάζεται απο ανοξείδωτο ατσάλι και ενισχυμένο γυαλί, όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει καλύτερη!

Βρες τη εδώ: ηλεκτρονική ζυγαριά


Σκόνη καθαρισμού υπολειμμάτων καφέ Urnex Cafiza

cafiza kudu

Συμπυκνωμένη φόρμουλα που εξαλείφει τα υπολείμματα καφέ από τα γκρουπ, τις βαλβίδες και τις σωληνώσεις τους.

Απαραίτητο για την καθημερινή διαδικασία καθαριότητας backflush.
Με ειδική σύνθεση για ελεγχόμενη διαλυτότητα, εύκολο ξέβγαλμα, και αποτελεσματικό καθάρισμα

Βρες τη εδώ: σκόνη καθαρισμού


Λαστιχένιο Tamping mat Rattleware
benchmat copy-350x400

Το λάστιχο πίεσης του καφέ στο γκρουπ προσφέρει όχι απλά μια επιφάνεια απόσβεσης, για την οποία οι ώμοι και οι καρποί σας θα σας ευγνωμονούν, αλλά εξασφαλίζει τη σωστή επιφάνεια εργασίας σου, προστατεύοντας ταυτόχρονα τον πάγκο σου από πιθανές φθορές.

Διαστάσεις 20cm x 15cm

Βρες το εδώ:  λαστιχένιο tamping


KUDU NEWSLETTER

Subscribe to our mailing list. Stay tuned with special offers and exclusive news!